Kategorie

Předvánoční průvodce nakupováním

Zveřejněno: 2020-12-14 09:33:06
Kategorie:

Už to taky cítíte ve vzduchu? Vánoční čas je neomylně tady, a i když třeba ještě u vás není sníh, advent je v plném proudu a Vánoce se nám krůček po krůčku blíží. Možná, že už máte vše hotovo a jen spolu s dětmi vyrábíte drobnosti, nikam nespěcháte a vychutnáváte si tu atmosféru. Vždyť přece o té Vánoce jsou. A pokud ještě sháníte vánoční dárky a zoufáte si, že to nakonec snad ani nestihnete, tak se v klidu posaďte, uvařte si třeba svařák a projděte si našeho vánočního průvodce nakupováním. Snad vám pomůže :)

Vánoce přicházejí

Máme pro vás pár tipů pro nakupování především (ale nejen) dárků, které vám pomohou všechno včas a hravě zvládnout!

Vytvořte si seznam

Bez něho budete jako bez ruky. Sepište si jména těch, které chcete obdarovat, a zároveň si k nim připište, jaký dárek jim chcete věnovat. Budete tak mít černé na bílém, co všechno sháníte, co vás čeká, a lépe si nákupy naplánujete. Zjistíte třeba, že některé dárky můžete pořídit na stejném místě a nebudete tak běhat „od čerta k ďáblu“.

Já nechrápu. Já sním, že jsem motorka - pánské tričko s potiskem

Vytvořte si seznam základních surovin

A to těch, o kterých si myslíte, že jsou pro svátky nezbytné. Je to mouka, těstoviny, víno na štědrovečerní stůl nebo třeba kapr? Opět platí, že kdo je připraven, není zaskočen. Trvanlivé potraviny vám doma určitě vydrží a vy se tak nebudete muset pár dní před svátky proplétat přeplněným nákupním centrem, protože základní věci budete mít doma.

Upusťte páru

Dejte si svařák, pusťte si koledy, upečte s dětmi pro radost nějaké dobré cukroví, dejte si sraz se známými nebo si jen zalezte pod deku ke knížce. Předvánoční čas je čas zklidnění a přemítání, tak se také věnujte chvíli sobě a svojí duši. Zkrátka, udělejte si radost a nepřistupujte na hru vystresované konzumní společnosti :)

Přesuňte předvánoční nákupy na e-shopy

Je to to nejjednodušší a nejpohodlnější, co můžete udělat. Díky vašemu seznamu už víte, co chcete nakoupit, takže si jen vyberete z požadovaného zboží a dopravy, kterou preferujete. E-shopy jsou sice před svátky velmi vytíženy a dopravci také, na druhou stranu posilují své týmy, a tak se nebojte, a dárky objednejte. Mohou to být třeba i originální dárky i drobnosti z našeho e-shopu, jako jsou trička, mikiny, polštářky nebo nejrůznější doplňky s potiskem. Vybírejte srdcem a hlavně, letošní Vánoce si patřičně užijte. Jsme tu pro vás, tak nakupujte s důvěrou a bezpečně online!

https://trickovy.cz/2151-hory-volaji-musim-jit-panske-a-damske-tricko-s-potiskem.html

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)