Kategorie

Připravte se na podzim – jsou tu nové designy triček i mikin!

Zveřejněno: 2021-09-14 06:16:11
Kategorie:

Podzim už klepe na dveře, ten opěvovaný a někdy i nenáviděný podzim… Přináší s sebou nvý školní rok, přírodu plnou barev a dny plné slunce, ale také časté mlhy, přízemní mrazíky a tak trochu návrat k režimu po dovolenkovém létě… Pokud vás přepadají chmury, že je léto nenávratně pryč a blíží se plískanice, nevěšte hlavu! Udělejte si krásný podzim a oživte svůj šatník s designovým oblečením s potiskem!

Pokud jste právě čerstvě (nebo třeba i dlouho) zamilovaní, nesmíte minout naši nabídku triček pro páry a zamilované. Nechejte svou milou zazářit v tričku V for ….. , určitě váš humor ocení! Dámy, dejte najevo svým sokyním, že tento muž už svou pravou našel, třeba právě tímhle super tričkem! Celou nabídku pro páry a zamilované najdete zde.

Tento fešák je výjimečný a milovaný, proto je již zadaný - pánské tričko s potiskem

Značně jsme také rozšířili naši nabídku triček s potiskem, kde hraje prim zaměstnání. Nejen, že si můžete vybrat trička pro mechaniky, rolníky nebo dokonce laboranty, máme i stylový trička pro domácí hrdiny, která se hodí jako vtipný dárek pro vašeho manžela! Celou nabídku si můžete prohlédnout v části nazvanou práce a pár vychytávek také zde.

Hobby jsou velmi oblíbeným motivem, protože tak snadno pořídíte dárek, který jednoduše sedí. Vyberete tak u nás třeba parádní trička pro rybáře, která si moc rádi vezmou s sebou k řece nebo pro sportovce, ať už se věnují čemukoli – snowboardu, běhu, nordic walkingu nebo třeba otužování.

Ryby volají, musím jít - dámské a pánské tričko s potiskem

Jestliže hledáte něco speciálního a trička se vám zda moc fádní, vyberte jednoduše mikinu s potiskem. Na podzim v chladnějších dnech ji totiž využije úplně každý! Stylové designy, a neuvěřitelně pohodlný měkoučký materiál dává tušit, že tuhle mikinu jen tak nesvléknete! Co třeba mikina pro doktora, milovníka piva nebo všechny královny narozené v květnu!

A pokud byste přece jen nevybrali z celé naší široké nabídky, rádi vám vytvoříme potisk na míru přesně podle vašeho přání. Mrkněte do sekce Váš text a vyberte si variantu, která se vám nejvíc líbí, nebo nás jednoduše kontaktujte, rádi vám vyjdeme vstříc. Užijte si letošní podzim s humorem!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)