Kategorie

Skvělé dárky pro milovníky koní a všechny jezdce

Zveřejněno: 2021-06-28 08:07:37
Kategorie:

Není krásnějšího pohledu na svět, než z koňského sedla S tím by souhlasili všichni milovníci koní, a to nejen jejich majitelé, jezdci a trenéři, ale i mnozí ti, kteří na koni jezdí rekreačně a jednoduše tahle ušlechtilá zvířata milují.

Pokud jste i vy propadli jejich kouzlu, vůbec se vám nedivíme! Možná rádi trávíte volné chvíle se svými přáteli ve stáji a projížďkami v sedle, možná máte někoho takového mezi známými a vy máte z koní respekt. Ať tak či onak, jezdectví a koně se dají velmi dobře využít pro nápaditý dárek pro vaše kamarády a přátele, a to k jakékoli příležitosti! Pojďme se společně podívat na tipy na dárky pro milovníky koní!



Jezdím na koni - hrnek

Kniha

Tematických knih o koních není nikdy dost. A proč nekoupit do sbírky pro koňáka nějakou super novinku? Takovým dárkem rozhodně zabodujete, jen si dopředu pořádně zjistěte, zda danou publikaci váš obdarovaný již nemá.

Kožený pásek nebo doplněk k jezdecké výstroji

Tady už to chce trochu znalosti oboru, nebo alespoň toho, co se hodí, a co není vůbec třeba. I přes to ale existuje spoustu specializovaných obchodů, kde vám jistě moc rádi poradí s výběrem. Takže pokud zrovna neřešíte finanční tíseň, směle do výběru takového dárku!

Dárek s potiskem

Dárkem s potiskem můžete obdarovat opravdu každého, a platí to i pro koňáky. Každý obdarovaný takovým dárkem zcela jistě nepohrdne. A pozor, dárky s potiskem rozhodně nejsou nuda! Ať už jde o trička, mikiny nebo hrneček či polštář, na všechny tyto rádoby obyčejné věci si můžete nechat natisknout v podstatě všechno to, co chcete! Vybírat můžete z našich motivů, nebo nám můžete dodat vlastní návrh či fotografii, a my podle toho rádi potisk realizujeme. Uznejte, není to nádherný a dojemný dárek? Není snad lepšího rána, než s hrnkem, na kterém se skví potisk vašeho vlastního koně! A každý se rád pochlubí pohodlným tričkem s potiskem svého milovaného koně! Vyberte si dárky z naší nepřeberné nabídky, nebo nás jednoduše kontaktujte, rádi vám pomůžeme s výběrem.



Život je příliš krátký, jdu jezdit na koni - dámské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)