Kategorie

Skvělé nápady na dárky k 50. narozeninám

Zveřejněno: 2021-02-22 10:22:01
Kategorie:

Padesátka, to je panečku věk! Jakkoli obávaná, tak velmi významná, často podceňovaná a také přeceňovaná, přesně taková je padesátka, která vám nebo někomu ze známých třeba už ťuká na dveře. V dřívějších dobách byla padesátka synonymem stáří, ale tím se vůbec nenechte zviklat, protože to dnes už dávno neplatí!

Padesáté narozeniny jsou tu!

Padesátka jako strašák? Ale prosím vás, vůbec ne! Nejlepší věk! Považte, děti jsou již samostatné, vnoučata často ještě nejsou ani plánovaná, v práci už jste dosáhli nějakého vrcholu nebo se minimálně dostali tam, kam jste chtěli. Už se neženete za vším tak dravě jako ve dvaceti, máte určité životní zkušenosti, které vám dodávají klid a rozvahu. No a navíc, míváte teď mnohem víc času pro sebe. Proč toho tedy nevyužít?

Jestli právě v letošním roce někdo z vašich přátel slaví padesátku, určitě dárky k tak významnému jubileu nenechávejte na poslední chvíli. A jaké dárky se sluší k padesátinám dostat?

Změna kódu prvního čísla na

Záleží na okolnostech – pokud tyto kulatiny slaví manžel nebo manželka, asi se budete chtít vytáhnout něčím honosnějším. Můžete tak třeba cílit na poznávací zájezd, na který doposud nebyl čas, nebo na relaxační víkend pro dva, pokud si na to oba potrpíte. I přes současná omezení existují možnosti, kam a kdy můžete vycestovat, tak se toho nebojte, a směle hledejte!

Jestliže si s oslavencem nejste až zas tak blízcí, možná oceníte tip na dárek – třeba na archivní lahev whisky nebo kvalitní víno z roku narození. Na internetových obchodech se to takovými nabídkami jen hemží, stačí si tedy vše pečlivě projít a podle svých finančních možností zvolit tu správnou.

Pokud ale padesáté narozeniny slaví třeba váš kamarád, švagr nebo kolega, rádi byste se zaměřili spíš na něco vtipného, stylového a originálního, jak už to tak mezi kamarády a vrstevníky chodí. Nemusíte chodit daleko, mrkněte se třeba do sekce narozeniny v našem e-shopu. Specializujeme se na trička s potiskem,a právě pro padesáté narozeniny je tohle ideální příležitost, kdy takové stylové tričko s vtipným potiskem darovat! Kamarád se určitě připomínkou věku neurazí, a dobrý vtípek dozajista ocení! Vybírejte z našich motivů, případně si nechte navrhnout vlastní, a to třeba i podle vašeho návrhu. O skvělý a jedinečný dárek k padesátým narozeninám tak máte dokonale vystaráno!

Nejsem padesátnice, je mi 18 - Dámská mikina s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)