Kategorie

Top 5 vánočních dárků pro muže

Zveřejněno: 2021-12-10 12:56:49
Kategorie:

Půjdem spolu do Betléma… Nebo asi raději nakupovat vánoční dárky, pokud žádné nemáte! Z obchodních center se linou koledy, reklamy v rádiu i televizi nás upozorňují, že máme nakoupit dárky včas a že Vánoce se blíží… jako bychom to sami nevěděli, díky kalendáři, výzdobě a neustálé mediální masáži. Období adventu a Vánoce by ale neměly být časem shonu a spěchu, spíš časem, kdy se obrátíme sami k sobě a dopřejeme si chvíli, kdy jsme jen sami se sebou. Nenechte se pohltit spěchem, na vánoční dárky je stále ještě čas! A dokonce je můžete nakoupit mnohem pohodlněji, než v tlačenici v supermarketu. V tomhle článku vám pomůžeme s výběrem těch nejlepších dárků pro muže, tak pojďme na to!

Pro partnery, dědečky i naše kamarády

Možná, že neexistuje univerzální dárek, existují ale dárky, které potěší velkou spoustu pánů. Které to jsou?

  1. Dárky pro milovníky piva. Přiznejme si, že pivařů je mezi námi hodně, a i proto se pro ně skvěle vybírají dárky. A nemusíte zůstávat tentokrát jen u dárkových balení pivních speciálů. Co třeba nádherné gravírované podtácky pod pivo pro vašeho tátu? Nebo stylová basička na piva s gravírováním na míru pro vašeho partnera? Pro pivo do obchodu bude chodit už vždycky jen stylově!

  2. Pro vinaře a gurmány. Možná, že zrovna váš muž pivo nepije a upřednostňuje víno. A třeba taky rád vaří, miluje nové recepty nebo letní grilování s přáteli. Pak by se mu mohl hodit doplněk do kuchyně! Originální kuchyňské prkénko s gravírováním pro kohokoli z přátel či rodiny, jedinečná kuchařská zástěra s vtipným potiskem nebo třeba dárková krabička na archivní víno s věnováním? Pod stromečkem dozajista zabodujete!

Pivo volá, musím jít - pánské tričko s potiskem

Pryč od jídla, jde se na dárky s potiskem!

  1. Pro sportovce. Není nic jednoduššího, než vybrat dárek pro sportovce. Když si nejste úplně jisti tím, co by přesně potřeboval, s tričkem s potiskem se nemůžete jednoduše zmýlit. Trička umíme vyrobit přímo na míru vašim potřebám, případně můžete vybírat z naší nabídky sportů – je jich nepočítaně!

  2. Koníčky a volný čas. Zaměřte se na jeho hobby! Miluje rybaření nebo myslivost? Rád se toulá po horách? Pak se mu bude hodit krásná měkoučká a pohodlná mikina, kterou promění v naprosto luxusní dárek originální tematický potisk!

  3. Malé drobnosti. Nemusí se vždycky jednat o obrovské dary. Někdy potěší i malá drobnost, která je ale věnována s láskou. Designový hrneček, pohodlný polštářek s vyznáním lásky nebo třeba vtipné ponožky? A proč ne? Vánoce jsou přece svátky, které si rádi užijeme v klidu a pohodě s našimi blízkými, tak si je vychutnejte se stylovými dárky z našeho e-shopu!

Vtipné ponožky netvoři - nízký

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)