Kategorie

Trička pro zdravotní sestřičky

Zveřejněno: 2019-08-14 15:44:02
Kategorie:

Jaké povolání u vás vítězilo? Byl to snad kosmonaut, popelář, zpěvačka, herečka, nebo snad doktor? Dětské sny bývají různé a představy o budoucím povolání jsou ještě značně zkreslené. Někomu ale jeho dětské sny vydrží kupodivu až do dospělosti a mají dávno jasno, čím se vlastně chtějí stát. A je pravdou, že některá povolání vyžadují opravdu specifické vlastnosti nebo předpoklady dané osoby – zpěvačkou se může stát jen ta holčička, která bude pilně cvičit a prokáže nesporné hudební nadání a talent. A nejinak tomu je i u povolání zdravotní sestřičky.

Zdravotní sestry jako novodobí andělé

Ať už máte nebo nemáte ve svém okolí mezi známými, kamarádkami nebo příbuznými nějakou zdravotní sestru, jistě se v každém případě shodneme na tom, že se jedná o velmi náročné povolání, které vyžaduje spoustu sil a energie. Zdravotní sestra je velmi důležitým článkem pro celé nemocniční prostředí a uznejme, že bychom bez nich byli ztraceni. Proto si i ty vaše zdravotní sestry, které znáte, jistě zaslouží velikou úctu a ocenění!

Tipy na dárky pro zdravotní sestřičky

Určitě přijde čas, kdy právě i té vaší zdravotní sestřičce budete chtít dát nějaký dárek. Můžete se buď nechat inspirovat jejími volnočasovými aktivitami a zálibami, nebo darovat něco ryze ženského, pokud si na podobné dárky potrpí – vybrat můžete parfém, oblíbenou kosmetiku, nebo třeba něco pěkného na sebe. Pokud si ale na podobné dárky netroufnete, neházejte flintu do žita. Existuje ještě mnoho jiných a zajímavých dárků, ze kterých můžete vybírat.

Originalita především!

Pokud jste zavrhli jako dárek nejnovější kosmetické novinky a netušíte, jaký styl oblečení by ona zdravotní sestřička ocenila, nesmutněte. Proč nevyužít jejího povolání a nedat jí najevo, jak si vážíte její práce i jí samotné?

Každá žena (troufáme si říci, že bez výjimky) nosí s sebou pokaždé spoustu věcí a dámská kabelka se tak stává tajemným místem, o němž muži tvrdí, že by pro její prohledání potřebovali kompas. Ulehčete jí tedy při každodenních nákupech a darujte jí stylovou látkovou tašku s vtipným potiskem! Na všechny nezbytnosti a drobnosti, ale třeba i na oblečení do služby, na to všechno se naše super stylová taška hodí!

Miluje vaše zdravotní sestra ve svém volnu vaření a ráda zkouší nové recepty? Pak určitě ocení kvalitní a stylovou zástěru s designovým potiskem, který zároveň pobaví! Tematický potisk pro zdravotní sestřičky je opravdu originálním dárkem!

Pokud si přejete zůstat u „klasiky“, není nic jednoduššího. Darujte své zdravotní sestřičce stylové tričko v designu její práce! Vtipné hlášky rozesmějí nejen ji, ale i její okolí a navíc jí dáte najevo, jak si její práce ceníte! A co víc, kvalitní a pohodlné tričko s potiskem pro zdravotní sestřičky by mohl být skvělý dárek i pro spolupracovníky! V našem online shopu nabízíme spoustu vtipných designů, která tiskneme na trička, nebo třeba i mikiny. Pokud byste nenašli to správné nebo si přáli vytvořit design na míru, neváhejte nás kontaktovat. Rádi potiskneme tričko podle vašeho přání!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)