Kategorie

Trička s motivem hor - ideální dárek pro turisty a zkušené horaly!

Zveřejněno: 2022-09-22 10:28:17
Kategorie:

V každém našem blogu si posvítíme na určitá témata. Tentokrát jsme zvolili dárky pro ty, kteří propadli kouzlu hor. Pro ty, kteří milují výšky, kteří každou volnou chvilku nazují pohorky, sbalí si batoh a vyrážejí za dobrodružstvím. Přesně pro ty jsme připravili stylové vybavení, které se bude hodit i jako perfektní dárek. Stačí se jen rozhlédnout, tak pojďme na to!

Drobnost, která potěší

Pokud sháníte dárek třeba k svátku nebo jen tak, pro radost, určitě se nezapomeňte podívat na hrnky pro horaly – klasické plechové, nerezové nebo keramické. Plecháčky na nás dýchají retro atmosférou, takový plecháček měl kdysi úplně každý! My jsme jej ale povýšili dokonalým designem pro milovníky hor na něco opravdu exkluzivního. Nebo zvolte nerezový hrnek s potiskem a praktickou karabinou, díky které hrnek připnete velmi snadno k batohu, a máte jej vždy po ruce! Pro milovníky klasiky zvolte keramický hrnek, který jim při kávě v pracovní době zvedne náladu – kdo by se díky němu netěšil zase na hory!

Hory volají, musím jít - pánské tričko s potiskem

Vychytaný design gravírovaných dárků

Gravírování frčí, a nejinak tomu je i v našem e-shopu. Pokud si přejete opravdu originální kousek, který jen tak někde neseženete, pak zvolte třeba stylové gravírované nástěnné hodiny s horským motivem! Pokud je milovník hor zároveň dokonalým kuchařem, pak ho potěšíte doplňkem do kuchyně – super dřevěným prkénkem, opět s motivem velehor.

Měkké dárky vůbec nejsou out!

Taky jste se jako malí u vánočního stromečku ošklíbali, pokud jste dostali měkký dárek? Jak jsme nesnášeli všechna ta trička, košile a ponožky! A co bychom za ně teď dali! Obzvlášť tehdy, pokud by se jednalo o tričko nebo mikinu s potiskem hor, které vás chytí za srdce! Designový a moderní motiv se zalíbí opravdu každému, varianty máme pro pány i pro dámy. Vybírat můžete z mnoha variant, stačí si proklikat celou naši nabídku zde. Pak už jen jednoduše objednáte a celá zásilka vám bude doručené téměř rychlostí blesku. Zajistěte si dárky pro své blízké včas a udělejte jim radost v originálním stylu!


Hory - dřevěné nástěnné hodiny s gravírováním

Související produkty

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)