Kategorie

Vánoční móda anebo jak se nejlépe obléknout na Vánoce?

Zveřejněno: 2021-12-17 13:15:32
Kategorie:

Vánoce už jsou doslova za dveřmi a my jsme právě uprostřed příprav. Pečeme cukroví, umýváme zapatlané děti, odháníme mlsné manžely, sháníme dárky na poslední chvíli, děláme obří nákupy jídla, které stejně ani všechno nesníme a ukrýváme lesklé balicí papíry „pro Ježíška, aby měl dárečky v čem přinést“. Moc dobře víme, že toho je každý rok docela hodně, co je potřeba zařídit. Když se do toho přidá besídka ve školce, vánoční vystoupení pěveckého sboru a tchynin telefonát, často s je vyčerpaně povzdechneme. Je ale nesmírně důležité se právě v době adventní na chvíli zastavit a trochu se uvolnit!

Udělejte si čas pro sebe

Lehko se řekne, hůř se udělá, říkáte si. Ale vůbec ne! Prostě si svůj volný čas naplánujte stejně, jako máte v diáři zapsanou další spoustu povinností. Pohodlně se usaďte, uvařte si voňavý čaj nebo svařák a odpočívejte. Přemýšlet při tom můžete třeba právě o vánočním a slavnostním oblečení, a co si konkrétně vy obléknete v průběhu svátků. Že vás nic nenapadá? Tady máte od nás nádavkem pár super tipů!

Jak zazářit u Štědrovečerního stolu?

Na Štědrý večer bychom se určitě neměli zapomenout obléknout slavnostně. Je to nejslavnostnější večeře roku, a tak odborníci na etiketu radí, že muži by měli přijít ke stolu v obleku, ženy pak nalíčeny a ve slavnostních šatech. Myslet bychom měli i na děti, holčičkám vymyslet nějaký slušivý účes a obléknout šatičky, chlapcům by neměla ve výbavě chybět košile. Určitě se protentokrát vyvarujte džínů, mikin nebo triček!

Vánoční tričko- dámské tričko s potiskem

Trička si schovejte na návštěvy příbuzných a kamarádů

Milujeme svetry a mikiny s vánoční tematikou, a stejně tak si každý rok kupujeme třeba i vtipné ponožky. Pozadu nezůstávají ani trička s potiskem, ať už tím vánočním (i pro děti s krásným sněhulákem!), nebo jakýmkoli jiným. Právě při návštěvě přátel máte možnost v průběhu svátků zazářit třeba právě v tričku s potiskem, které vám nadělil pod stromeček Ježíšek! Trefí se do vašeho vkusu? Zkuste Ježíškovi trochu pomoci a nasměrovat ho třeba na náš e-shop! Dárků s potiskem nejen na vánoční svátky u nás najdete celou hromadu! Trička s potiskem hobby, práce, zálib i vtipná trička potěší pod stromkem naprosto každého. Udělejte někomu radost i originálním gravírovaným dárkem nebo třeba designovým hrnečkem na kávu! Pokud ještě nemáte vánoční dárky, pak je nejvyšší čas vše objednat, směle do toho! Vánoce nechte na nás a užívejte si krásnou adventní atmosféru!

Merry Christmas - sob - pánské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)