Kategorie

Vůně benzinu a kůže. Znáte to?

Zveřejněno: 2019-04-30 10:15:53
Kategorie:

Poznávacím znamením motorkářů je nejenom černá barva, kožené oblečení a naleštěný stroj, ale také hrdost na to, že jsou součástí celé komunity motorkářů. Rádi tedy dávají nepokrytě najevo, ke komu patří. Dost často díky svým silným strojům působí možná trochu drsně, ale určitě se tím nenechte zmást. Mít ve své moci tak silný stroj chce pořádnou dávku rozvahy a sebekázně.

Dárky pro motorkáře

Pokud váš přítel nebo kamarád patří ke skupině vášnivých jezdců, vězte, že co se týče dárků, máte vlastně vyhráno. Pro motorkáře se dá vždycky najít nějaká praktická věc pro vyjížďky. Může to být třeba nový šátek s potiskem (lebky a plameny patří mezi nejoblíbenější, nicméně motivů existuje celá řada), nákrčník pro chladnější a větrnější dny nebo třeba i ledvinové pásy, kukly a nákrčníky. Vedle nemůžete šlápnout ani s termoprádlem nebo povlečením s oblíbenou značkou motorky (jedině snad, pokud byste netrefili tu správnou…). Příjemně potěší tematický hrnek na kávu nebo ponožky s potiskem, které určitě rádi při vyjížďkách využijí.

Jsou motorkáři nároční, pokud jde o oblečení?

Jak se to vezme. Pokud jde o kvalitu oblečení a doplňků, pak určitě ano. Jízda na motorce je sice velmi krásná, ale často také trochu nebezpečná, proto je třeba s rozvahou vybírat ochranné doplňky a na tomto místě se rozhodně vyplatí nešetřit. Pokud jde o barevnost, dá se říci, že náročnost již taková není. Drtivá většina motorkářů vyznává kult černé barvy, který je doplněn kontrastními barvami nápisů a nejrůznějších obrázků.

Co takhle triko pro motorkáře?

Pokud jde o to, zda je tričko vhodným dárkem pro motorkáře, pak bezesporu musíme říci, že ano. V tomto směru se vlastně i splést nemůžete, ať už si vyberete jakýkoli design. Kvalitní materiál a perfektní zpracování určitě přijdou vhod každému motorkáři, protože tato trička jsou velmi pohodlná. Pánská trička pro delší motorkářské jízdy jsou určitě tou správnou volbou jako spodní část oblečení, díky zpracování a příjemnému měkkému materiálu bude vašemu černému jezdci zaručeně pohodlně. A pokud k tomu ještě přidáme vtipný a originální design, na správný dárek pro motorkáře je zaděláno. Trička budou určitě fajn dárkem nejen pro muže, ale i pro ženy – nejedna žena motorku sama řídí a nejednu ženu si muž – motorkář velmi rád posadí za sebe na sedlo. Cítit vůni dálek a vítr ve vlasech je totiž úžasný pocit!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)