Kategorie

Zajímavé tipy na dárky ke Dni otců

Zveřejněno: 2020-05-22 22:09:36
Kategorie:

Dárky pro pořádné chlapy

Táta je pro nás v životě jednou z nejdůležitějších osob. Spolu s mámou nám dávají jakýsi základní rámec života, ve kterém se pohybovat. Máma o nás pečuje, táta nás učí nové věci, a často i takové, při kterých mámě vstávají hrůzou vlasy na hlavě. Tátové jsou tu zkrátka od dobrodružství, sportu a dalších aktivit, které jsou pečovatelství na hony vzdálené. Jenže bohužel se taky v dnešní době dost často stává, že žijeme buď s mámou, nebo s tátou, případně také s nějakým dalším „náhradním“ rodičem. Nic není na škodu a víc pohled na svět nás může jen obohatit. Pokud jde ale o tátu, vždycky máme na světě jen toho jednoho. A možná i proto by se hodilo s ním tentokrát Den otců oslavit, co myslíte?

Den otců se slaví třetí neděli v červnu, a proto máte ještě spoustu času na to, abyste nějaký dárek vybrali. Nemusí to být nic speciálního, bude stačit, když půjde třeba i o drobnost. Co tedy vašemu tátovi darovat, abyste u něj zabodovali?

Tipy na dárky pro vaše tatíky

Dárkové balení čehokoli. Jasně, víme, že to není zrovna originální, ale pokud si fakt nevíte rady, tak mu prostě to dárkové balení piv dejte. Fakt. Určitě bude rád (pokud je tedy pivař).

Technická vychytávka. Asi svého tátu znáte dobře, proto vás nepřekvapí, že jako každý chlap miluje novinky ze světa techniky nebo třeba nějaké drobnosti, které jsou na poli techniky ceněné.

Cokoli do dílny. Hele, upřímně, chlapovi většinou opravdu nevadí dostávat praktické dárky, a tím spíš, pokud se jedná o nějaký dárek do dílny – nářadí, náčiní, atd., to všechno je pro vašeho tátu naprosto v pohodě.

Sportovní vybavení. Jestli vás táta patří mezi ty aktivnější, tak mu klidně dejte prostě novou čelovku na běhání. Nebo třeba něco jiného ze sportovního odvětví, nový cyklocomputer na kolo, cokoli, co souvisí se sportem, který má rád. Určitě to ocení.

Originální dárky. Je nám jasné, že si asi právě říkáte, co to těmi originálními dárky myslíme. Jednoduše – dárky, které snadno přizpůsobíte konkrétnímu člověku, tedy dárky s potiskem. Tátovi tak můžete pořídit třeba stylové tričko s potiskem v designu, který si sami vyberete, měkoučký polštářek s potiskem pro chvíle nedělního odpočinku, nebo třeba hrnek na kafe s potiskem, který si vezme do práce a kafe na pauzu si do něj rád uvaří. Věřte tomu, že se sice jedná o drobnosti, ale vašeho tátu zaručeně potěší.

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)